ONS GASTENVERBLIJF

Geniet en ontspan in De Gouden Forel

Voorzieningen

Zeer recent ingericht kunt u bij ons genieten van alle faciliteiten van De Gouden Forel.

Comfortabele boxspring

Ons gastenverblijf is voorzien van een comfortabel en grote boxspring. Het is heerlijk slapen in de rustige omgeving en ‘s morgens ontwaken met geluid van de vogels, het uitzicht op het water en de Limburgse heuvels is elke keer weer een ervaring. 

Gashaard met afstandsbediening

Voor de wat koelere avonden is het heerlijk om de haard te gebruiken voor extra warmte. Neem plaats op de bank, lees een boek of kijk televisie terwijl u de zwanen en eenden in en rondom het water in de gaten houdt. 

Keuken van alle gemakken voorzien

Koffie maakt u met het Nespresso apparaat, er is een waterkoker, u heeft de beschikking over een afwasmachine en genoeg ruimte om ‘s avonds te kunnen koken. 

Luxe badkamer

Een fijne ruimte met genoeg plek voor uw persoonlijke spullen. Alle privacy en benodigdheden om te gaan genieten van uw vakantie.

Alle ruimte

Er is een aparte ruimte voor uw koffers, wandelschoenen etc. Een garderobe maakt het gastenverblijf compleet en uiteraard kunt u uw eventuele fietsen veilig stallen in de afgesloten garage en e-bikes opladen voor weer een nieuwe dag.

Geniet van rust en uitzicht

U beschikt over een eigen terras grenzend aan het gastenverblijf. Vanaf dit terras heeft u een prachtig uitzicht over de tuin, de vijver en het heuvellandschap. Een rustige plek om heerlijk te kunnen genieten, te eten of een boek te lezen.

Kom ook genieten in Zuid-Limburg!