OVER ONS GASTENVERBLIJF

Historie en achtergrond "De Gouden Forel"

De Gouden Forel

Bij ons in De Gouden Forel kunt u genieten van het adembenemende uitzicht op de grote vijver en het glooiende Zuid-Limburgse Heuvelland dat daarachter gloort. De locatie kent een bijzondere historie: vroeger was hier Foreldorado gelegen, een park met als grootste attractie het vissen ‘op’ inderdaad: forellen. Van de drukte van weleer is niets meer te merken, maar de pracht van de omgeving is onveranderd. Vandaar de naam van ons gastenverblijf: ‘De Gouden Forel’!

Euverem – Gulpen
Centrum van Gulpen

De Gouden Forel is gelegen in Euverem, een gehucht vlakbij het gezellige Gulpen. In de directe omgeving valt er volop te beleven. Zo zijn vele wandel- en fietsroutes te vinden, maar is er ook sprake van een volle evenementenkalender. Vanzelfsprekend komen de bourgondiërs onder u zeker aan hun trekken in de vele restaurants en eetcafés in de buurt. De steden Maastricht, Heerlen, Aken en Luik zijn allen in minder dan dertig autominuten bereikbaar.

Kortom: u vindt zowel de natuur als de gezellige drukte als het ware ‘om de hoek’.

Luxe gastenverblijf

Ons gastenverblijf is gloednieuw en van alle gemakken voorzien. Het heeft een modern interieur met veel lichtinval. Het verblijf is bereikbaar via een eigen ingang en alle faciliteiten zijn apart gesitueerd van ons woonhuis. U beschikt over een woonkamer, slaapkamer (met heerlijke hotelbedden!) keuken (met afwasmachine) en badkamer en een terras in de tuin. Vanzelfsprekend is er WiFi, een sfeervolle gashaard en natuurlijk het prachtige uitzicht op het water en de heuvels van Zuid-Limburg.

Wie zijn wij?

Wij zijn Nic en Rietje Cobben-Bertrand, al op wat oudere leeftijd én Limburgers in hart en nieren. Wij kennen Zuid-Limburg en de gebieden vlak over de grens in België en Duitsland op ons duimpje en zijn in het prachtige heuvelland neergestreken. In Euverem hebben wij ons droomhuis gevonden, waar veel moois bijeenkomt: aan de ene kant de natuurpracht en rust in de directe omgeving. Aan de andere kant vinden we de levendigheid van het centrum van Gulpen, de prachtige stad Maastricht en Limburgse dorpjes op een steenworp afstand. Het huis wordt door ons tweeën bewoond. Omdat we graag anderen mee laten genieten hebben we apart van onze eigen woning gastenverblijf De Gouden Forel gerealiseerd; ideaal geschikt voor twee personen eventueel met kindje. 

Wij kijken er naar uit u te mogen begroeten in De Gouden Forel. Een verse Limburgse vlaai en een Gulpener pilsje staan al voor u klaar…

Kom ook genieten in Zuid-Limburg!
Heerlijk ontspannen in het mooie verblijf. We voelden ons al snel thuis en hebben genoten van Limburg. Top!
Jan en Liesbeth
Amersfoort