DE OMGEVING

Inspiratie voor heerlijke dagen in Zuid-Limburg

Activiteiten rondom Gulpen

Vanuit ons gastenverblijf kunt u wandelend, fietsend, met de auto of met het openbaar vervoer talloze activiteiten ondernemen. Hieronder staan slechts enkele ideeën ter inspiratie. Mocht u tijdens uw verblijf vragen hebben over bestemmingen, routes om te wandelen, te fietsen of leuke activiteiten dan helpen wij u graag verder op weg.

Bezoek het gezellige Gulpen

Gulpen staat bekend om de vele activiteiten die er in de zomer én winter te doen zijn.  Het is heerlijk genieten op de verschillende terrassen en diverse restaurants bieden verschillende menu’s en specialiteiten aan. Wist u overigens dat u in Gulpen ook een bierproeverij kunt bezoeken en zelfs uw eigen bier kunt brouwen? Tip: u kunt de brouwerij en het centrum lopend vanuit ons gastenverblijf bereiken… 

Klik hier voor meer informatie

Op de fiets naar België

Wat dacht u er van om op de fiets naar de Belgische grens te rijden waar u in Teuven onder andere café Modern, herberg Moeder de Gans en nog heel veel andere gezellige café’s op u wachten op ontdekt te worden. Op zondagmorgen fietst u naar de markt in Aubel: een prachtige fietstocht en u ervaart echt het buitenlandse gevoel op zo’n korte afstand van uw verblijf. 

Fiets Maastricht

Bezoek Maastricht, Luik, Hasselt en Aken!

U verblijft op korte afstand van steden met prachtige winkelstraten, talloze terrassen, restaurants en bezienswaardigheden. Elke stad heeft zijn eigen historie en verhaal. Bezoek het Vrijthof; eet een Belgische wafel en geniet van een curryworst in Aken. Bezoek de vier steden en vertel ons welke u het mooiste vindt en deel uw tips in ons gastenboek in het verblijf. 

Maastricht * Luik * Hasselt * Aken

Vanuit Euverem alles bereikbaar

Gulpen ligt centraal in het Limburgse heuvellandschap en u vindt de volgende plaatsen bij ons in de buurt: 

Gulpen – 2,3 kilometer (dus op loopafstand!)
Valkenburg aan de Geul – 8 kilometer
Luik – 26 kilometer
Maastricht – 13 kilometer
Aken – 16 kilometer

Talloze wandeltochten wachten op u!

Na een heerlijke nacht en verfrissende douche trekt u de wandelschoenen aan. U hoeft er niet eens voor weg te gaan: u kunt vanuit het gastenverblijf direct beginnen met de wandeling. Natuurlijk kunt u ook iets verder weg de wandeltocht starten en bijvoorbeeld naar het Geuldal gaan; de Ardennen bezoeken, naar Vaals en het drielandenpunt gaan of de Brunssumerheide als startpunt nemen. 

Tip: top-5 wandelroutes Zuid-Limburg

Bezoek de unieke dierentuin GaiaZOO

In Kerkrade vindt u het in 2018 door de ANWB uitgeroepen “Leukste Uitje van Nederland”. GaiaZOO is door de opzet en indeling van het park bijzonder en voor alle leeftijden erg interessant en leuk om te bezoeken. 

Meer informatie over GaiaZOO

Kom ook genieten in Zuid-Limburg!